Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ohjeistus kalastonhoitomaksusta seuraavassa linkissä: Kalastonhoitomaksu FIN-SWE-ENG-RUS. Pyhäjoessa kalastettaessa on hankittava lisäksi vesialueen omistajan lupa.


 

 

Kalastusrajoituksista:

 

KALASTUS ON KIELLETTY LOHI- JA SIIKAPITOISTEN VESISTÖJEN KOSKI- JA VIRTAPAIKOISSA
 
 
KALASTUSLAKI  10.4.2015/379
 
8§ Sen lisäksi, mitä 6 §:n 1 momentissa ja 7 §:n 1 momentissa säädetään kalastamisesta yleisellä vesialueella, on jokaisella oikeus muullakin vesialueella harjoittaa onkimista ja pilkkimistä sekä yhdellä vavalla, kelalla ja vieheellä viehekalastusta, kuitenkin vetouistelua lisäksi yhdellä painovieheellä tai syvääjällä, lukuun ottamatta lohi- ja siikapitoisten vesistöjen koski- ja virtapaikkoja sekä niitä vesialueita, joilla kalastaminen on muun säännöksen nojalla kielletty. 
 

 
30.3.2017
Osakaskunnille tiedoksi ja toivomukseksi: Jos huomaatte vanhentunutta tietoa osakaskuntienne yhteys- tai muissa tiedoissa, pyydän lähettämään siitä tiedon korjauksineen näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lomake löytyy yllä olevasta linkkipalkista. Kiitos! Terveisin ylläpito.

 15.12.2017

Lapin, Pohjois-Savon ja Varsinais-Suomen ELY-keskukset ovat vahvistaneet tulevien kalatalousalueiden rajat. Rajat perustuvat alueellisten kalatalouden yhteistyöryhmien ELY-keskuksille tekemiin ehdotuksiin. Alla olevan linkin kautta pääsette tarkastelemaan yksittäisiä päätöksiä ja niihin liittyvää aineistoa. Sivulla on myös linkki karttapalveluun, jonka avulla rajoja voi tarkastella päätösten liitekarttoja yksityiskohtaisemmin.

 

Linkki aineistoon: 

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousaluejako

 

 Linkki tiedotteeseen: 

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/-/kalatalousalueiden-maara-vahenee-sadalla


20.3.2018
 
Tietopaketti 2018 kalastajille. Pääset lukemaan tästä.

20.5.2018
Maanantaina 21.5 istutetaan kalaerä Mieluskylän alapuolisiin koskiin. Jylhänkoski, Oulaistenkoski ja Pyhänkoski. Tervetuloa kalalle!