Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ohjeistus kalastonhoitomaksusta seuraavassa linkissä: Kalastonhoitomaksu FIN-SWE-ENG-RUS. Pyhäjoessa kalastettaessa on hankittava lisäksi vesialueen omistajan lupa.


 

 

Kalastusrajoituksista:

 

KALASTUS ON KIELLETTY LOHI- JA SIIKAPITOISTEN VESISTÖJEN KOSKI- JA VIRTAPAIKOISSA
 
 
KALASTUSLAKI  10.4.2015/379
 
8§ Sen lisäksi, mitä 6 §:n 1 momentissa ja 7 §:n 1 momentissa säädetään kalastamisesta yleisellä vesialueella, on jokaisella oikeus muullakin vesialueella harjoittaa onkimista ja pilkkimistä sekä yhdellä vavalla, kelalla ja vieheellä viehekalastusta, kuitenkin vetouistelua lisäksi yhdellä painovieheellä tai syvääjällä, lukuun ottamatta lohi- ja siikapitoisten vesistöjen koski- ja virtapaikkoja sekä niitä vesialueita, joilla kalastaminen on muun säännöksen nojalla kielletty. 
 

Tiedoksi Pyhäjoessa kalastaville: Pyhäjoen kunnan alue ei kuulu yhteislupa-alueeseen. Pyhäjoen kunnan alueella olevalle jokiosuudelle saa lupia ravintola Dadosta. Osoite on Vanhatie 44, puhelin 044 3500540.
 

30.3.2017
Osakaskunnille tiedoksi ja toivomukseksi: Jos huomaatte vanhentunutta tietoa osakaskuntienne yhteys- tai muissa tiedoissa, pyydän lähettämään siitä tiedon korjauksineen näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lomake löytyy yllä olevasta linkkipalkista. Kiitos! Terveisin ylläpito.

 14.11.2017
Syyskokous 16.11.2017 klo 19.00. Hotelli Haapakannel, Haapavesi.